Kopieer link Deel op X Deel op facebook Deel op LinkedIn

Een luisterend oor

Jongeren Hulp Online is een initiatief van Alles is Gezondheid en NCJ met ondersteuning  van VWS. Op de website vind je meer dan 20 landelijke hulplijnen die jongeren snel, anoniem en gratis ondersteuning bieden. Ze staan klaar met een luisterend oor, deskundig advies en handige tips bij vragen over mentale gezondheid.

Opdrachtgever

Jongeren Hulp Online

Klant sinds

oktober 2021

100% maatwerk

Cuno de Haas werkt al langer met Websteen en heeft ook dit project met ons gerealiseerd. 100% maatwerk deze keer. Belangrijk doel is dat de site jongeren op weg helpt in het makkelijk vinden van passende hulp. Samen hebben we daarvoor een ‘triagetool’ uitgewerkt die de bezoeker via een paar vragen direct een mogelijk hulplijn voorstelt. Daarmee is de site van meerwaarde voor zowel jongeren, hun ouders, scholen, de overheid en alle professionals in Nederland die werken met jongeren.

“De website is binnen enkele maanden van A tot Z uit de grond gestampt. Met alle credits aan Websteen. Voor hun meedenkend vermogen, strakke planning, slimme oplossingen en kenmerkende drive om het best mogelijke resultaat te boeken.”

Cuno de Haas
Cuno de Haas

Home Cases Website voor Jongeren Hulp Online