Kopieer link Deel op X Deel op facebook Deel op LinkedIn

Onafhankelijk advies

Geveladvies geeft gebouweigenaren, VvE’s, overheden, universiteiten, aannemers, architecten, verzekeraars en collega-bedrijven onafhankelijk advies over gevelconstructies en kozijnsystemen. In opdracht van Geveladvies heeft Websteen een op maat gemaakte website ontworpen en gerealiseerd.

Opdrachtgever

Geveladvies

Klant sinds

maart 2020

Klantreview

9/10

Situatie

Geveladvies had behoefte aan een nieuwe website. Zij waren op zoek naar een webbouwer die kon meedenken, adviseren en kon zorgen voor de realisatie. Er waren diverse doelen opgesteld voor wat Geveladvies met de website wilde bereiken. De website zou in eerste instantie als “digitale presentatie” ingericht moeten worden. De site zou naderhand ook ingezet kunnen worden als leadgenerator. Bij de nieuwe website was het van belang om Geveladvies als kennisorganisatie naar voren te laten komen.

Aanpak

We zijn gestart met een adviesgesprek samen met Astrid Warntjes van Lime C, onze partner voor communicatie vraagstukken. Hierin stond elkaar leren kennen centraal. Wij stelden vragen, luisterden en gaven advies op maat. Er is samen gekeken naar waar Geveladvies voor staat, wat de organisatie wilde bereiken en wat een passende manier was om dit verhaal te vertellen.

Om een goede website te kunnen realiseren zijn we verder gegaan met een technische uitwerking van de volledige website. In deze uitwerking was onder andere de sitestructuur inclusief alle benodigde functionaliteiten verwerkt. Er lag een passend functioneel en technisch plan aan de basis van deze website. Van grafisch ontwerp, front- en back-end development, inrichten van de testomgeving, eindcontrole tot de oplevering. Er is door al onze specialisten meegewerkt zodat er een passende maatwerk website werd opgeleverd.

Resultaat

Er is een prachtige website opgeleverd die past bij Geveladvies en haar wensen. In de website komen ontwerp en functionaliteit samen. Er is een structuur neergezet waarin Geveladvies alle informatie kwijt kan die van belang is. Een website waarin zij als een echte kennispartner naar voren komen. Een partner waarmee je wilt samenwerken, voor wil werken en waar opdrachtgevers vertrouwen in hebben.

De verschillende onderdelen zorgen ervoor dat zij als deskundig worden gezien, vertrouwen en goed werkgeverschap uitstralen. Er is een aparte pagina ingericht voor iedere dienst, opdrachtgevers, blogs, medewerkers en organisatie informatie. Tevens is er een vacature module met een koppeling naar Google Jobs toegevoegd. Dit alles is niet alleen overzichtelijk en gebruiksvriendelijk, maar werkt tevens optimaal voor SEO (zoekmachine vriendelijk). Uiteraard is de website opgeleverd met een gemakkelijk te beheren systeem (een door ons ontwikkeld Content Management Systeem).

Al deze zaken hebben bijgedragen aan een website die volledig aansluit op de behoeften van Geveladvies. Een resultaat waar wij trots op zijn!

9/10
Wat heel goed gewerkt heeft is het geduld en doorvragen van Websteen. Op die manier konden we in de oriëntatiefase sparren over de inhoud en toekomst van Geveladvies. Waar staat Geveladvies nu, waar gaat het bedrijf naartoe en wat is de beste manier om dat verhaal te vertellen? Door input van Websteen - het inzetten van o.a. blogs - kunnen we laten zien dat we een kennisorganisatie zijn.
Remko Kroes
Remko Kroes Commercieel Manager - Geveladvies

Home Cases Website op maat voor Geveladvies B.V.