Kopieer link Deel op X Deel op facebook Deel op LinkedIn

Ontwikkelen en toepassen van durf en verbinding

Met durfteverbinden.nl helpt Rianne Kuik leiders en hun teams bij het ontwikkelen van moedig leiderschap. Zij behoort tot 1 van de 700 personen die door Brené Brown zelf zijn opgeleid en zijn gecertificeerd tot Dare to Lead™ Facilitator. Zij inspireert, traint, coacht en begeleidt leiders en hun teams bij het ontwikkelen en toepassen van de durf en verbinding die daarvoor nodig is.

Opdrachtgever

Durf te verbinden

Klant sinds

februari 2013

Klantreview

9/10

Situatie

Durf te Verbinden, de organisatie van Rianne Kuik, is al jarenlang een klant bij Websteen. Er is een goede samenwerking opgebouwd waardoor Rianne Kuik ook dit keer bij Websteen om hulp vroeg bij de ontwikkeling van een nieuwe website. Durf te Verbinden was namelijk veranderd, gegroeid en verder ontwikkeld. Dit was het juiste moment om haar verhaal (nog) beter te vertellen en haar positionering te versterken. Wij ontwikkelden een website op maat die exact aansloot bij wat zij wilde vertellen.

Aanpak

Het is van groot belang dat een website goed aansluit bij de betreffende organisatie en haar ambities. Een website zonder functie of doel zal immers niet het gewenste resultaat opleveren. Om het verhaal van Rianne en haar organisatie goed te kunnen overbrengen op de website, zijn we gestart met enkele consultancy sessies. Er werd nagedacht over wie Rianne en haar organisatie zijn, wat zij doen, wie de klanten zijn en wat zij hen kon aanbieden. De uitdaging lag erin om dit op een slimme en onderscheidende manier te vertellen. Dit via een website die exact de juiste opbouw en een passende structuur heeft. Het verhaal van Rianne Kuik, en het Dare to Lead™ programma, zijn bij deze maatwerk website het vertrekpunt geweest voor het webdesign en de ontwikkelde functionaliteiten. 

Resultaat

Voor Durf te Verbinden is er een maatwerk website ontwikkeld met een eigentijds, professioneel en passend ontwerp. De website vertaalt de professionaliteit van de organisatie, vertelt het verhaal, versterkt de merkidentiteit en zorgt dat de producten en diensten goed tot zijn recht komen bij iedere doelgroep. De website straalt nu deskundigheid, professionaliteit en ervaring uit. Dit o.a. door informatie te geven over het aanbod, het team en leiderschap. Daarnaast is er ruimte gemaakt voor referenties en is er een blogfunctie toegevoegd.

Tevens is de website tweetalig beschikbaar om goed in te spelen op de internationale klantenkring. Deze website sluit naadloos aan op de vooraf besproken wensen en is gemakkelijk in beheer via een, door ons zelf ontwikkeld, CMS (content management systeem).

9/10
Voor de derde keer heeft Websteen de website voor mijn bedrijf gemaakt. Deze keer een maatwerkoplossing waarin ze opnieuw hebben bewezen kanjers te zijn in het doorvertalen van de wens van de klant naar een uitstekend werkend product. Daarnaast ervaar ik iedere keer opnieuw dat samenwerken met de mensen van Websteen snel, klantgericht, professioneel, betrokken en betrouwbaar is. Stuk voor stuk zijn ze deskundig, komen ze hun afspraken na, denken ze met je mee en kijken ze in oplossingen. Kortom, een hele fijne partner om mee samen te werken.
Rianne Kuik
Rianne Kuik eigenaar - durfteverbinden.nl

Home Cases Op maat gemaakte website voor durfteverbinden.nl