Kopieer link Deel op twitter Deel op facebook Deel op LinkedIn

Ontwikkelen en toepassen van durf en verbinding

Met durfteverbinden.nl helpt Rianne Kuik leiders en hun teams bij het ontwikkelen van moedig leiderschap. Zij behoort tot 1 van de 700 personen die door Brené Brown zelf zijn opgeleid en zijn gecertificeerd tot Dare to Lead™ Facilitator. Zij inspireert, traint, coacht en begeleidt leiders en hun teams bij het ontwikkelen en toepassen van de durf en verbinding die daarvoor nodig is.

Opdrachtgever

Durf te verbinden

Klant sinds

februari 2016

Klantreview

9/10

Website op maat

Websteen ontwikkelde een nieuwe site. Een op maat gemaakt webdesign waarbij, je raadt het al, durf en verbinding centraal staan.

9/10
Voor de derde keer heeft Websteen de website voor mijn bedrijf gemaakt. Deze keer een maatwerkoplossing waarin ze opnieuw hebben bewezen kanjers te zijn in het doorvertalen van de wens van de klant naar een uitstekend werkend product. Daarnaast ervaar ik iedere keer opnieuw dat samenwerken met de mensen van Websteen snel, klantgericht, professioneel, betrokken en betrouwbaar is. Stuk voor stuk zijn ze deskundig, komen ze hun afspraken na, denken ze met je mee en kijken ze in oplossingen. Kortom, een hele fijne partner om mee samen te werken.
Rianne Kuik
Rianne Kuik eigenaar - durfteverbinden.nl

Home Cases Op maat gemaakte website voor durfteverbinden.nl