Kopieer link Deel op X Deel op facebook Deel op LinkedIn

Kookles in Italië

Tuscookany biedt informele en leuke kook ervaringen waar je samen met je collega-chefs uit alle hoeken van de wereld heerlijke gerechten leert maken. Geniet van cultuur, gezelligheid en de prachtige locaties in Toscane. Tuscookany biedt de vakantie van je leven!

Opdrachtgever

Tuscookany

Klant sinds

oktober 2011

Klantreview

10/10

Een nieuwe, snelle en vooral slimme website!

In 2011 kwam Tuscookany terecht bij Websteen voor een website, bijna 12 jaar later is het dus tijd voor een nieuwe, snelle en vooral slimme website! In samenwerking met Pippa, Lars en Georgina van Tuscookany ging Websteen aan de slag.

De website moest sfeer overbrengen van hun prachtige villa’s in Toscane. Door het gebruik van grote sfeerbeelden en fotoseries laten we zien hoe leuk, gezellig en mooi de locaties van Tuscookany zijn. Met het nieuwe design kunnen de cursussen nog mooier opgebouwd en aangekleed worden op de programma pagina’s.

Aanpak

Al bij het ontwerpen van de website is er geïnventariseerd welke mogelijkheden en functionaliteiten de website allemaal moet bevatten. Toen het webdesign volledig naar wens was, begonnen we met de technische realisatie. We hebben vervolgens maatwerk modules gebouwd voor het beheren van de reserveringen, de contacten voor nieuwsbrieven, blogs en reviews. Kortom, we hebben een website gebouwd die precies doet wat het moet doen!

Het resultaat

Op de website van Tuscookany kunnen bezoekers van de sfeer proeven die hen te wachten staat, maar ook de villa’s, programma’s en chefs bekijken. Zijn ze klaar voor hun Toscaanse avontuur? Dan kunnen ze de beschikbaarheid bekijken, een aanvraag indienen of direct een vakantie boeken. Vanaf najaar 2022 is daarom niet alleen Tuscookany zelf geholpen met de nieuwe website, maar ook hun (potentiële) klanten!

10/10
Als ik een hoger cijfer kon geven deed ik dat. Onze nieuwe website Tuscookany.com is net live en wij zijn ontzettend tevreden. Websteen werkt mee, niet alleen in mooie vormgeving, maar denkt ook mee tot in de fijnste details om ervoor te zorgen dat de website goed functioneert en de SEO optimaal is. Betrokkenheid en zakelijk inzicht dat je als ondernemer het gevoel geeft dat zij een afdeling van je eigen bedrijf zijn. Veel dank!
Pippa Ward-Smith
Pippa Ward-Smith CEO - Pippa Promotions BV

Home Cases Webdesign en ontwikkeling voor één van de top tien kookscholen in Europa