Kopieer link Deel op X Deel op facebook Deel op LinkedIn

Mensen begeleiden

ChangeCreators zorgt voor positieve verandering op het werk. Ze willen mensen inspireren om te ontdekken wie ze zijn, waar ze voor staan en wat ze nodig hebben om met plezier en gevoel van voldoening aan het werk te zijn. Dit doen zij al vanaf 2005 toen Nanya Radema en Jacqueline Kruunenberg het bedrijf opzetten Beiden super enthousiast en bevlogen met een duidelijk doel voor ogen: mensen begeleiden op de kruispunten van hun leven, of dat nu gaat om een bezinningsvraag of (het behouden van) een passende baan.

Opdrachtgever

ChangeCreators

Klant sinds

augustus 2021

Klantreview

9/10

Een nieuwe frisse website

Ze kwamen bij Websteen uit om voor ChangeCreators de website volledig te vernieuwen. Daarbij werd deze vanaf de grond opnieuw opgebouwd, waarbij Websteen het ontwerp de bouw van de website en de techniek achter de schermen voor rekening nam. Het resultaat is een nieuwe frisse website waar zowel klant als Websteen trots op is.

9/10
Websteen heeft ons uitstekend geholpen bij het realiseren van een nieuwe website! We zijn trots op het resultaat en heel tevreden over de communicatie tijdens het proces, de manier waarop er mee werd gedacht en de deskundigheid in het team. Het is een professionele organisatie, waar je op kunt bouwen!
Nanya Radema en Jacqueline Kruunenberg
Nanya Radema en Jacqueline Kruunenberg Eigenaren - ChangeCreators

Home Cases Website ontwerp en ontwikkeling voor ChangeCreators