Kopieer link Deel op X Deel op facebook Deel op LinkedIn

Wil jij, net als wij, klanten blij maken

Bij Mogelijk kunnen ondernemers en vastgoedbeleggers terecht voor een vastgoedfinanciering. Snel, makkelijk, eenvoudig en persoonlijk. Dat is waar we voor staan. We hebben veel persoonlijk contact met onze klanten en we worden ondersteund door slimme technologie. We zijn ambitieus en groeien snel.

Opdrachtgever

Mogelijk Vastgoedfinancieringen

Klant sinds

januari 2016

Situatie

Mogelijk Vastgoedfinancieringen is een trouwe klant van Websteen. Al jarenlang hebben wij een samenwerking die leidt tot effectieve producten die perfect aansluiten op de uitdagingen waar deze organisatie op dat moment mee te maken heeft. Wij ondersteunen daar waar nodig en gewenst. Zo hebben wij eerder een website en webapplicatie ontwikkeld die impact maakt, gebruiksvriendelijk en efficiënt is. Dit keer gaf Mogelijk Vastgoedfinancieringen aan dat zij een vraagstuk hadden omtrent hun vacatures. Het bedrijf was gegroeid en de werving van personeel kreeg een grotere rol. De ruimte op de corporate website was beperkt en paste niet meer bij het doel omtrent recruitment.

Aanpak

Werken bij Mogelijk Vastgoedfinancieringen betekent werken in een dynamische omgeving. Zij maken dagelijks het verschil voor ondernemers, vastgoedbeleggers, investeerders en intermediairs! Er is voorgesteld om de recruitment in een aparte website vorm te geven: een werken-bij website. Deze werken-bij website had als doel om meer ruimte te geven aan werving, vacatures, sollicitatieproces en goed werkgeverschap. Bij het bezoek van de website moest er duidelijk worden neergezet wat je als sollicitant van deze werkgever kan verwachten. Er is gekeken naar een goede indeling en een passende structuur die ruimte maakt voor alle eerder genoemde punten. Het was tijd om aan de slag te gaan met het grafisch ontwerp, de technische realisatie en de invulling van de website.

Resultaat

Wat hebben wij opgeleverd? Een werken-bij website die je de sfeer van Mogelijk Vastgoedfinancieringen laat proeven. Bij deze organisatie draait het om mensen die iedere dag alles op alles zetten om andere mensen (klanten of collega’s) blij te maken. En dit straalt de werken-bij website ook uit.

De indeling van de website is logisch, past bij de vooraf gestelde doelen en is afgestemd op de bezoeker. Er wordt vertelt over Mogelijk Vastgoedfinancieringen, er is voldoende ruimte gemaakt voor beeld en de vacatures hebben een prominente plek gekregen. De blogfunctie zorgt voor ruimte voor verhalen van medewerkers of ontwikkelingen binnen de organisatie. De website is gekoppeld aan de recruitment software van Recruitee.

“Bij Mogelijk draait alles om een optimale digitale klantreis. Maar bovenal draait het om de mensen. Die zetten elke dag alles op alles om mensen blij te maken. Dat willen we ook laten zien op onze werkenbij website. De werkenbij website wordt steeds geoptimaliseerd. Wij kunnen wensen hebben die Websteen oppakt, of Websteen komt met een mooi initiatief waar we graag in mee gaan! Een mooie wisselwerking.”

Anne-Marie Streng
Anne-Marie Streng Brand & Communication Manager Mogelijk Vastgoedfinancieringen

Home Cases Werken bij site voor Mogelijk