Kopieer link Deel op X Deel op facebook Deel op LinkedIn
Het team van Websteen met een taart in hun hand

Roy en Dennis Jongerden, eigenaren Websteen''Op 1 juni 2023 bestond Websteen precies 18 jaar. Behalve dat we nu eindelijk "volwassen" zijn geworden én dat we deze mijlpaal hebben mogen vieren met ons team is dit ook wel een mooi moment om even terug te kijken naar de afgelopen 18 jaar,'' aldus Roy en Dennis Jongerden.

Waar het allemaal begon

De vraag die we nog geregeld krijgen is "Hoe zijn jullie begonnen met Websteen?" In 2005 werd bij ons thuis veel gefilosofeerd over de mogelijkheden van het internet en zo dachten we een idee uit voor de automotive. Vanwege onze beperkte ervaring en een beperkt budget zijn we eerst websites gaan ontwikkelen voor lokale ondernemers. Dennis studeerde in die periode nog op het HBO (Communicatie) en Roy was nog leraar basisonderwijs in Almere.

De eerste jaren ontwikkelden wij in de vrije momenten websites voor o.a. de Dealerkring Huizen, MarketingTools en Bridgewell (welke vandaag de dag nog steeds klant is bij Websteen). In 2006 en 2007 werd het steeds drukker en omdat Dennis inmiddels klaar was met zijn studie, ging hij fulltime aan de slag voor Websteen. Roy stond nog parttime voor de klas, maar werkte inmiddels ook al parttime bij Websteen. Dennis verzorgde het programmeren en Roy het ontwerp en de animaties.

Doorgroeien in aantal medewerkers en klanten

In 2008 besluiten we samen om door te pakken. We huurden ons eerste kantoor op de IJsselmeerstraat in Huizen. Dit is ook het moment dat we de eerste personeelsleden mochten verwelkomen. De klantenkring van Websteen groeide gestaag door en we ontwikkelden met name maatwerk websites. In de jaren die volgen groeiden we door naar een team van zo'n 6 tot 8 personen.

In 2013 besloten we een bedrijfspand te kopen in de Blaricummermeent. We ontwikkelden naast websites ook steeds vaker maatwerk webapplicaties. Tevens hadden we inmiddels ook een online marketing afdeling toegevoegd aan onze dienstverlening.

Bedankt!

De afgelopen jaren zijn we flink doorgegroeid en hebben ook de 2 aangrenzende panden opgekocht en doorgebroken. Inmiddels werken we met een team van zo'n 15 professionals voor meer dan 500 klanten aan websites, webapplicaties en online marketing campagnes.

Wij willen al onze collega's, klanten en relaties heel erg bedanken voor het gestelde vertrouwen de afgelopen jaren en kijken uit naar nog vele mooie jaren!

Met vriendelijke groeten,
Dennis Jongerden & Roy Jongerden

Home Blog Websteen bestaat 18 jaar; we blikken terug!