Kopieer link Deel op X Deel op facebook Deel op LinkedIn

Websteen bezoekt Laracon EU 2016Afgelopen zomer zijn onze programmeurs naar Laracon EU 2016 geweest om kennis op te doen van nieuwe ontwikkelingen en technieken op het gebied van programmeren. Het is belangrijk om dit soort dingen te ondernemen, want binnen deze snel veranderende beroepsgroep is stilstand achteruitgang. Continu doorleren, ook op het werk, is iets wat wij bij Websteen erg belangrijk vinden.

Een conferentie is meer dan alleen twee dagen luisteren naar presentaties. Je praat met andere mensen binnen het vakgebied en wisselt kennis en ervaringen uit. Je gaat naar huis met de kennis verkregen uit de presentaties, maar ook zeker met aanraders voor boeken, artikelen en namen van influencers binnen de industrie om te volgen. Natuurlijk moet je ook de lijst met de gegeven presentaties niet vergeten, iets om thuis nog eens rustig terug te bekijken.

Wat hebben we opgestoken?

Nu de kennis een tijdje heeft kunnen sudderen, is het tijd voor een kleine terugblik. Wat hebben we opgestoken? Hoe kan dit invloed hebben op jouw website? Op individueel niveau zijn we er in ieder geval zeker beter uit gekomen. Het was een hele ervaring, zo'n eerste conferentie! Het lastige van programmeren is alleen dat het niet altijd direct te zien of te merken is voor de eindgebruiker. Zo gebruiken we nu binnen het team nieuwe technieken om de websites voor ons beter beheersbaar te houden. Prettiger, en ook sneller, voor ons om werk te verrichten aan jouw site. Daarnaast hebben we gehoord over de huidige staat van content management systemen en nieuwe ideeën opgedaan voor de toekomst.

Hoe dit uit gaat pakken? We werkten bijvoorbeeld aan nieuwe functionaliteiten waardoor jij meer inzicht krijgt in de prestaties van je website en eenvoudiger zoekwoorden kunt optimaliseren. Klinkt dit interessant? Neem eens contact op, we vertellen je graag meer over de mogelijkheden!

Home Blog Websteen bezoekt Laracon EU 2016