Kopieer link Deel op X Deel op facebook Deel op LinkedIn

Kerstshoppen in Londen. Tikkeltje decadent, vind je niet? Maar goed, we zijn gevestigd in Het Gooi dus daarmee kunnen wij dat prima uitleggen. De dagen binnen met de familie komen er aan, dus even een weekendje er uit kan geen kwaad.

Een weekendje Londen, mét partners! Wij waren van vrijdag 7 tot en met zondag 9 december weg. Wie wilde en kon vergezelde zijn vriendje of vriendinnetje tijdens deze trip. Pogingen van onze vrijgezellen om via Tinder alsnog een reismaatje te regelen zijn helaas gestrand.

Waarschuwingslampje in vlucht 1

Vrijdagochtend 7 december, 5.00 uur ’s ochtends. De wekkers van degene met de eerste vlucht gaan af. Rond half 8 ’s ochtends bestelt het gemêleerde gezelschap thee, lattes en tjsaa… ook biertjes op Schiphol.

Dat de eerste groep 2 uur eerder moest opstaan...Hoe dan ook, na enige minuten taxiën met de Boeing 737 roept de gezagvoerder om dat we terug moeten keren naar de gate om aldaar een ander vliegtuig te pakken. Ondertussen is de groep voor vlucht 2 ook gearriveerd en vliegen we slechts enkele minuten achter elkaar richting Heathrow. Dat de eerste groep 2 uur eerder moest opstaan daarvoor is het hele weekend nog besproken.

Het Foute Kersttruien diner

Het weer was top, het hele weekend. Vrijdag overdag heeft een ieder de stad verkend. In het centrum of op de Kerstmarkt in Covent Garden, maar ook in het chique Mayfair.

Het initiatief voor een Foute Kersttruien diner voor de avond is ontstaan tijdens de after-summer barbecue. Vrijdagavond beheersten wij een knusse Italiaan in Londen met onze lichtgevende en glitterende truien. Onder het genot van Mariah Carey is er gedronken, gegeten en gelachen!

Websteen in Londen   Websteen in Londen

We stijgen naar grote hoogte

Na een snel ontbijtje in het hotel betreden we zaterdagochtend de London Dungeons. Waar sommigen stoïcijns de kleine theatervoorstellingen aanschouwden en de gangen doorliepen, kregen anderen de schrik van hun leven en grepen elkaar vast. Na de Middeleeuwse gruwelijkheden te hebben ervaren stegen we naar grote hoogte. Met de hele groep stapten we in een cabine van de London Eye. Een half uur lang bekeken we de stad vanuit dit bekende reuzenrad; een bijzondere ervaring.

Een vrij programma

Op zaterdagmiddag en zondag is ieder z’n eigen weg gegaan. De stelletjes zochten de gezellige plekjes op voor een breakfast of lunch en andere bezochten het British Museum, het Winter Wonderland in Hyde Park, de hippe buitenwijken of een van de vele bezienswaardigheden. Het was een super gezellig weekend. Een hele ander ervaring met het team dan op Ibiza, maar 100% geslaagd.

Home Blog Websteen in Londen