Kopieer link Deel op X Deel op facebook Deel op LinkedIn

BeSpark: De klant als inspiratie

BeSpark is specialist in het adviseren, ontwerpen en inrichten van werkruimtes waar mensen met een glimlach binnenstappen en werkgeluk ervaren. Elke dag opnieuw. Dit doen ze door zich te laten inspireren door opdrachtgevers en ze te begeleiden bij het nemen van de juiste keuzes binnen een huisvestingstraject. Met een uniek team vol gepassioneerde medewerkers komen ze samen tot bijzondere en mooie interieurprojecten.

Opdrachtgever

BeSpark

Klant sinds

juni 2023

Klantreview

10/10
Laptop met de nieuwe website van BeSpark in beeld

Situatie

Al snel nadat Iwan de Leeuw als freelancer met iL Office begon, merkte hij dat interieurontwikkeling geen one-man job is. Er kwam al snel een nieuwe partner bij: Sander Bank ging vanaf 2016 mee leiding geven aan iL Office. Het bedrijf ging zich naast kantoorinrichtingen specialiseren in het inrichten van allerlei ruimtes, zoals restaurants en laboratoria. Toen in 2022 ook partner Edo Kievit aansloot, groeide het besef dat een rebranding noodzakelijk was. 

Co-creatie

De re-branding begon met het samenstellen van een projectteam. Het team, samengesteld door Voorwaarts, bestond uit: designbureau Studio Kluif, merkexpert Locomotive, strategisch partner Voorwaarts Communicatie en Websteen. Door de handen in één te slaan gingen we met z’n allen voor een zo compleet mogelijk resultaat. 

Websteen was verantwoordelijk voor het creëren van de structuur van de nieuwe website, het ontwikkelen van de templates, het koppelen hiervan aan ons gebruiksvriendelijke CMS én de volledige technische realisatie. Als kers op de taart heeft BeSpark nieuwe foto’s gemaakt om de nieuwe huisstijl uit te dragen.

10/10
Een vlot werktempo, korte lijntjes en snel schakelen. Kortom de communicatie verliep vlekkeloos en laten wij daar nou enorm van houden. De samenwerking met Websteen was weer een feestje. Wij gaan ze nog vaak vragen om hun ‘steentje’ bij te dragen aan projecten!
Marieke Duijts
Marieke Duijts Communicatiespecialist - Voorwaarts Communicatie

Een toekomstbestendig en fris resultaat

De strakke deadline vormde een uitdaging voor alle partijen. Door goed projectmanagement zijn alle deadlines gehaald en heeft iedereen met veel plezier aan het project gewerkt. Door veel te schakelen verliep de samenwerking soepel van start tot eind. Het eindresultaat spreekt dan ook voor zich: een gebruiksvriendelijke website met een aantrekkelijk design en een verbeterd widget-systeem. ''De vrijheid die je hebt met dit CMS is ontzettend prettig'' stelt Robin van Voorwaarts Communicatie enthousiast vast.

''Een nauwe samenwerking en voortdurende korte lijnen zorgden voor een eindresultaat waar we met alle betrokken partijen trots op kunnen zijn.''

Het resultaat? Een website die de merkidentiteit van BeSpark ademt en waar de gerealiseerde projecten van BeSpark een mooi podium krijgen. Het vormt het digitale visitekaartje en geeft een eerste indruk van het bedrijf. Robin vult aan: ''Het design van Studio Kluif is op een effectieve en kundige manier vertaald naar de website.''

Met de nieuwe branding en nieuwe website zorgt BeSpark niet alleen voor een sterke positionering, maar zijn ze ook toekomstbestendig en klaar voor groei in de komende jaren.

9/10
Wij als BeSpark willen Websteen bedanken voor de vakkundigheid, snelheid en persoonlijke aandacht bij de realisatie van de nieuwe website van BeSpark. Een nieuwe merknaam vraagt om vernieuwende inzichten en innovatie tijdens het proces en de bouw van de site. Websteen heeft hier invulling aan gegeven en tevens kundig advies geleverd als het proces daarom vroeg. Dank aan het enthousiaste team van professionals van Websteen!
Iwan de Leeuw
Iwan de Leeuw CEO - BeSpark

Home Cases Maatwerk website ontwikkeling voor BeSpark