Kopieer link Deel op X Deel op facebook Deel op LinkedIn

De tuner van Nederland én België

ATM-Chiptuning is in 2008 ontstaan door een samenwerking van een aantal vakmensen en bedrijven dat zich al jarenlang bezighoudt met het vak chiptuning. Een sterk team van gekwalificeerde vakmensen uit de autotechniek met verstand van motormanagement-optimalisatie. ATM-Chiptuning ontwikkelt en levert de best mogelijke prestaties, duurzaam, betrouwbaar en vooral veilig.

Opdrachtgever

ATM-Chiptuning

Klant sinds

december 2016

Maximale zichtbaarheid bij autoliefhebbers, offertes waar we écht wat mee kunnen en geoptimaliseerde bedrijfsprocessen

ATM is gespecialiseerd in het optimaliseren van de motormanagementsoftware voor verbetering van de prestaties van benzine- en dieselvoertuigen, met verschillende locaties in Nederland en in België. Het doel? Een website die aansluit bij hun identiteit, chiptuning offertes voor een rendabele kosten per offerte én een systeem waarin alle beschikbare (klant)gegevens kunnen worden beheerd.

Over de samenwerking

“Websteen roept niet alleen dat ze met hun klanten meedenken, ze maken het ook echt waar. Ze zijn meer dan betrokken bij het proces en zeer kritisch op de inhoud. Door de jarenlange samenwerking weten ze als geen ander hoe chiptuning in elkaar steekt en kennen ze onze doelgroep. Ik heb nauw contact met de techniek en online marketeers om het meeste uit de website te halen. Soms hebben ze aan een beknopt mailtje voldoende, maar ik ervaar hun communicatie altijd als zeer persoonlijk. Dat vind ik prettig!"

Het resultaat en het vervolg

"Met gemiddeld zo'n 35.000 tot 40.000 bezoekers per maand zijn wij meer dan tevreden. Bezoekers weten ons via Google, betaald of organisch, te vinden en we zijn goed zichtbaar op social media en andere websites. Dat geeft een kick! De website werkt snel, voldoet aan de verwachtingen van de bezoekers en is conversietechnisch heel slim bedacht. Dankzij hun CRM kunnen wij alle offertes direct oppakken, afspraken inplannen en is het volledige salestraject inzichtelijk. Hier wordt uiteindelijk de online marketing weer op afgestemd."

“De offertes die wij via onze website genereren, eindigen steeds vaker in succesvol afgeronde chiptuning afspraken. Wij merken dat de kwaliteit van de aanvragen steeds beter wordt. Niet alleen is de website conversiegericht, maar dankzij het door Websteen ontwikkelde CRM kunnen wij de leads steeds beter kwalificeren en kunnen hun online marketeers hier de campagnes weer door optimaliseren."

Sander de Ridder
Sander de Ridder ATM-Chiptuning

Home Cases Conversiegerichte website en doordachte marketing campagnes voor ATM-Chiptuning