Kopieer link Deel op X Deel op facebook Deel op LinkedIn

Websteen wint de Wolfskamer bedrijfsloop 2019 | Foto Guusta TheewenWederom was Websteen weer aanwezig bij de Wolfskamerloop als goudsponsor. Maar deze keer deden we niet alleen mee met de 10 km, maar renden we als bedrijfsteam ook de 5 km.

Zoals elke Wolfskamerloop begonnen we met de 5 km verdeelt over 2 rondjes door het bos. Bij de start stonden we natuurlijk lekker vooraan om volop gebruik te maken van de verbreede start. Langs de start stonden familie, vrienden en collega's om de renners aan te moedigen. Daarna bleven we natuulijk ook nog even om onze hardlopers van de 10 km aan te moedigen onder het genot van een broodje worst met mosterd!

Een beetje extra lof bij je persoonlijk record

Natuurlijk gaat iedereen die mee rent met het Websteen team voor een nieuw persoonlijk record. Maar wat we niet hadden verwacht was dat onze snelste renner ook daadwerkelijk een podium plaats zou winnen! Met een spectaculaire tijd van 17:56 minuten won Koen (een van onze PHP programmeurs) de tweede plaats van de 5 km!

Maar het wordt nog mooier

Nadat we razend enthousiast onze collega hadden aangemoedigd op het podium bij de ontvangst van de tweede prijs, hielden de zenuwen nog niet op. We hadden met de bedrijfsteam ons ingezet op een podium plaats, maar met waardige tegenstanders van Lentink Accountants werd dat nog aardig spannend. De derde en tweede plaats waren al snel gevuld, maar een eerste plek, dat zouden we toch niet gered hebben? Toch wel!

Wij zijn trots

Als betrokken Goudsponsor zijn we trots dat we dit evenement sponsoren. Met ons sportieve team doen we elk jaar weer graag mee, en elk evenement is de opkomst weer groot. En naast het aantal renners staan er ook altijd een groot aantal aanmoedigers langs de kant. Volgend jaar doen we uiteraard weer mee!

Heb jij het moeten missen?

Heb jij deze Wolfskamerloop moeten missen? Geen zorgen, we hebben een paar hele mooie foto's gemaakt die de sfeer van het evenement laten zien!

Meer foto's zien? Kijk dan even op wolfskamerloop.nl voor meer!
Fotografie: Websteen, Guusta Theewen, Lennart van den Berg

Home Blog Websteen méér dan goudsponsor tijdens de Wolfskamerloop 2019