Kopieer link Deel op X Deel op facebook Deel op LinkedIn

Roy Jongerden van Websteen heeft een gastles gegeven aan 4-havo IBC van Huizermaat. De leerlingen uit 4Hi volgen onderwijs op Huizermaat volgens het 20-80 learning principe; vier dagen per week volgen zij regulier onderwijs en op de vrijdag werken ze aan hun eigen bedrijf. De leerlingen beginnen met een ondernemingsplan, ze organiseren een aandeelhoudersvergadering en gaan vervolgens aan de slag met de uitvoering van hun zelf bedachte plan.

Als jonge ondernemer heb je uiteraard een website nodig. Maar hoe bouw je deze en waar moet je allemaal op letten? Websteen is een in Blaricum gevestigde specialist in het maken van professionele websites en Roy kon de leerlingen tijdens zijn gastles goed op weg helpen met hun online vaardigheden: “Wat is een goede url?” en “Wat doen bekende bedrijven op hun website om de kans op bestellen zo groot mogelijk te maken?” waren vragen die aan de orde kwamen.

De gastles van Websteen duurde anderhalf uur en was ontzettend informatief en praktisch. Leerlingen werden na een korte uitleg aan het werk gezet en weten nu precies waar ze op moeten letten bij de ontwikkeling van hun eigen website. Het was een geslaagde dag voor de Huizermaatse jonge havo ondernemers!

Bron: nieuwsbladvoorhuizen.nl

Home Blog Websteen geeft gastles aan jonge ondernemers