Kopieer link Deel op X Deel op facebook Deel op LinkedIn

Wat houdt het Papageno Zomerconcert precies in?

Michel Coenen: “Elk jaar organiseren we een fantastisch openluchtconcert, uitgevoerd door een mix van professionele musici en amateur-musici. Je kunt ons zomerconcert zien als een avondvullend muzikaal familiefeest met een knipoog naar klassieke muziek.” De opbrengst van het Papageno Zomerconcert gaat dit jaar naar het Papageno Huis in Laren en het Goois Natuurreservaat. Het Papageno Huis biedt jongeren met autisme een thuis en ondersteunt hen met creatieve, sportieve en muzikale activiteiten, dagbesteding en werkervaringsprogramma's. Het Goois Natuurreservaat zorgt voor het behoud en de bescherming van de vele unieke natuur in het Gooi en streeft ernaar om iedereen daarvan te laten genieten.

Heldere opzet en structuur

Websteen sponsort Stichting Papageno Zomerconcert door het ontwikkelen van een volledig nieuwe website. Michel Coenen zegt daarover: “Daar zijn we uiterst content over. De mensen van Websteen lieten ons zien dat het opzetten van een professionele website, voorzien van allerlei functionaliteiten, heel makkelijk kan zijn. We hadden eerlijk gezegd tal van wensen en ideeën. Het was dan ook bijzonder fijn dat Websteen ons bij de start eerst hielp met het vertalen van de wensen, ideeën en functionaliteiten van de stichting naar de opzet en structuur voor een professionele en gebruiksvriendelijke website.”

De mensen van Websteen lieten ons zien dat het opzetten van een professionele website, voorzien van allerlei functionaliteiten, heel makkelijk kan zijn.

Michel Coenen
Michel Coenen Voorzitter Stichting Papageno Zomerconcert

Intensieve projectbegeleiding

Michel Coenen is met name vol lof over de persoonlijke begeleiding en maatwerkondersteuning van Websteen. “Websteen heeft, met een frisse blik, bij elke stap tot en met de oplevering met ons meegedacht en ons begeleid en gaf telkens snel antwoord op al onze vragen. Er zijn voorafgaand en tijdens het hele ontwikkelproces zoveel vragen: wat gaat de website doen, wat gaat hij uitstralen, wat moet er geregeld worden. Zonder projectmanager Pien van Websteen was dit project niet gelukt. In elk geval waren we dan nooit in korte tijd zo ver gekomen. Haar intensieve projectbegeleiding, waarbij deadlines strak werden bewaakt, maakte het compleet. Beyond the call of duty, beter kan ik het niet omschrijven. Websteen heeft een prachtig en gebruiksvriendelijk CMS ontwikkeld, maar die maatwerkhulp en al het meedenken, op afstand of bij hen op kantoor, maakten echt het verschil.’’

Webdesign voor Papageno Zomerconcert door Websteen

We zijn van 1.0 naar 3.0 gegaan

‘Websteen is al jarenlang gespecialiseerd in het bouwen van websites en dat merk je aan alle kanten. Met hun expertise en onvermoeibare inzet hebben ze ons geholpen om in korte tijd een enorme professionaliseringsslag te maken. Voor de stichting was dat heel belangrijk, een uitstraling van verbinding en inclusiviteit stond daarbij voorop. Onze huidige website is kleurrijk, uiterst gebruiksvriendelijk, compleet en voldoet aan alle wensen. We zijn van 1.0 naar 3.0 gegaan. Van functionaliteit naar professionaliteit. Het eindresultaat is zelfs beter dan waar we vooraf op hoopten.”

Meer weten?

Wil je meer weten over het Papageno Huis of het Goois Natuurreservaat en deze goede doelen wellicht ondersteunen? Of ben je benieuwd naar het eindresultaat van dit mooie sponsorproject? Bezoek dan de website van Stichting Papageno Zomerconcert. Uiteraard vind je daar ook informatie over de manieren waarop je dit evenement kunt ondersteunen.

Bekijk de websiteContact opnemen

Home Blog Websteen sponsort Papageno Zomerconcert