GRATIS workshop optimaliseer je website met AI!

Lees verder
Kopieer link Deel op X Deel op facebook Deel op LinkedIn

Het begon meerdere weken geleden al, toen de nieuwe website van de Trappenbergloop online werd gezet door het team van Websteen. De week daarna startten we met trainen in de hardloop clinic van de atletiek vereniging AV Zuidwal. Met een aantal van onze sportieve collega's hebben wij elke dinsdag enthousiast geoefend voor de grote dag. Want ja, oefening baart kunst!

Koen van Urk, programmeur bij Websteen, wordt 2e op de 7,5 kilometerOp zondag 4 maart 2018 was het zover. Het Websteen team stond al ruim voor de start klaar om te gaan rennen. Het parcours van de Trappenbergloop was dit jaar weer een rondje van 2,5 km die je 1 tot 3 keer kon rennen. En ondanks de kou van de week ervoor, was het prachtig weer met stralende zon. Wat extra motivatie gaf blijkt achteraf. Ons team heeft prachtige tijden gelopen en een van onze collega's is zelfs tweede geworden op de 7,5 km met een tijd van 33 minuten en 14 seconden!

Als betrokken Goudsponsor was het prachtig om te zien dat de opkomst van deze Trappenbergloop weer groot was. Wie niet mee rende stond aan de kant enthousiast aan te moedigen. En anders wel te genieten van een broodje worst met mosterd. Wij willen onze supporters nog even bedanken voor hun aanwezigheid en motiverende aanmoedigingen!

Gelukkig hebben we de foto's nog...

Heb jij de Trappenbergloop dit jaar moeten missen? Wees niet getreurd, er zijn een heleboel foto's geschoten die een sfeerimpressie vormen van deze mooie dag.

Fotografen: Simone Musters, Bas Cijvat, Johan de Jong, Peter Veerman, Willem Kaspers

Home Blog Team Websteen aanwezig als "Goudsponsor" bij de Trappenbergloop 2018