Kopieer link Deel op X Deel op facebook Deel op LinkedIn

Team Websteen tijdens de Trappenbergloop, klaar voor de start? Af!Het is inmiddels alweer drie dagen geleden dat wij met z’n allen in de modderige bossen tussen Huizen en Bussum stonden verzameld. Om exact 11.45 uur klonk daar, in het zonnetje, het startschot voor de jaarlijkse Trappenbergloop en begon het hele team van Websteen (met de nodige aanhang) aan de loop van 2,5, 5 óf 7,5 kilometer. Na zes hardloop clinics (inclusief huiswerk) bij AV Zuidwal, was het moment eindelijk daar om als sponsor van de loop ook deel te nemen. De startnummers werden op de herkenbare Websteen T-shirts opgespeld, de veters opnieuw gestrikt en de benodigde gadgets werden aangesloten. Klaar voor de start? Af!

De loop was voor iedereen zwaarder dan verwacht

Door de regenval van de dagen daarvoor waren er in het midden van de paden flinke modderpoelen ontstaan die het parcours nogal intensief maakte. Maar door goed op te letten en af en toe uit te wijken naar de zijkant van het pad, was het halen van de finish (zonder blessures) mogelijk. Het uiteindelijke klassement is inmiddels te bewonderen op de website van de Trappenbergloop, maar wij kunnen in ieder geval zeggen dat iedereen van team Websteen veilig over de eindstreep is gekomen.

Als sponsor is het mooi om te zien hoe de Trappenbergloop ook dit jaar weer een succes is geworden. Afgelopen zondag barstte het van de energie in de bossen rond de Trappenberg. Vanaf 's ochtends vroeg tijdens de Kabouterloop tot de 10 kilometer loop waren er genoeg mensen, langs of op het parcours, die genoten van dit sportevenement. Wij willen onze supporters langs het parcours dan ook bedanken voor al het aanmoedigen!

Sfeerimpressie

Heb jij de Rabobank Trappenbergloop afgelopen zondag moeten missen? Niet getreurd, wij hebben de hoogtepunten voor je op beeld vastgelegd. Bekijk onze aftermovie en het fotoverslag van deze sportieve zondag!

Home Blog Team Websteen tijdens de Trappenbergloop, klaar voor de start? Af!