Kopieer link Deel op X Deel op facebook Deel op LinkedIn

Het is inmiddals al weer een week geleden, maar op zondag 29 oktober 2017 was Websteen aanwezig bij de Wolfskamerloop. Als goudsponsor, maar ook als deelnemer. Met ons sportieve team hebben wij de 5 en de 10 kilometer gerend.

Oefening baart kunst

Voorafgaand aan de Wolfskamerloop hebben wij deel genomen aan de hardloop clinic bij de atletiek vereniging AV Zuidwal. Samen hebben wij elke woensdagavond hard getraind voor de Wolfskamerloop. En met resultaat!

Échte doorzetters

Het was een prachtig parcours langs de Wolfskamer en het Gooimeer van elk rondje 5 km lang. En ondanks het wisselvallige weer tijdens de wedstrijd heeft iedereen een mooie tijd gelopen. Beginnende 's ochtends met de kabouterloop (600 m) tot de 10 km loop waren er genoeg aanmoedigers en deelnemers aanwezig. Dankzij de goede, motiverende sfeer heeft iedereen kunnen genieten!

Als goudsponsor is het mooi om te zien hoe de Wolfskamerloop dit jaar weer een groot succes was. Iedereen was weer ontzettend enthousiast en gemotiveerd om mee te doen. Wij willen onze supporters ook nog graag bedanken voor hun aanwezigheid en motiverende aanmoedigingen!


De Wolfskamerloop gemist?

Heb jij de Wolfskamerloop 2017 gemist? Wees dan niet getreurd, wij hebben hier een kleine sfeerimpressie gemaakt van onze ervaring. Bekijk hieronder ons fotoverslag van de Wolfskamerloop!

Home Blog Websteen als Goudsponsor van de Wolfskamerloop