Kopieer link Deel op X Deel op facebook Deel op LinkedIn

Op zondag 5 maart vindt in de prachtige bossen tussen Huizen en Bussum de jaarlijkse Rabobank Trappenbergloop plaats. De Trappenbergloop is een pittige hardloopwedstrijd die georganiseerd wordt door Atletiekvereniging Zuidwal uit Huizen. Dit jaar behoort Websteen met veel trots tot een van de sponsoren van dit regionale sportevenement. En behalve het sponsoren van de loop, rent het gehele team van Websteen mee. Kom jij ons aanmoedigen?

Het sponsoren van lokale bedrijven en evenementen doet Websteen vaker, maar nooit eerder is het gehele team zo betrokken geweest als nu. Begin maart zullen namelijk alle teamleden van start gaan bij Revalidatiecentrum De Trappenberg om de volledige 2.5, 5 of 7.5 kilometer afleggen. Op kantoor is de loop hét gespreksonderwerp tijdens de lunch en is iedereen op de hoogte van elkaars streven en doelen. De sportshirtjes zijn ontworpen en liggen klaar voor de drukker. Het enige wat er nog gedaan moet worden, is trainen.

Clinics

Het team krijgt hulp en ondersteuning bij het trainen voor de Trappenbergloop. Vanaf eind januari is de dinsdagavond gereserveerd voor speciale clinics op de atletiekbaan van AV Zuidwal. Deze clinics zijn zowel voor de beginnende als de gevorderde renners bedoeld, waardoor op elk niveau kan worden getraind en iedereen de geschikte begeleiding krijgt. Op deze manier is het bereiken van de finishstreep niet meer langer een uitdaging!

Kom ons aanmoedigen

Is jouw agenda nog leeg op zondag 5 maart? Je bent van harte welkom langs de route om ons team en de rest van de hardlopers aan te moedigen. In de ochtend zullen de sportieve wandelaars het spits afbijten om vervolgens te worden opgevolgd door de jeugd vanuit elke leeftijdscategorie. Rond het middaguur is het aan ons om klaar te staan voor het startschot. De start- en finishlocatie is bij Revalidatiecentrum De Trappenberg achter de Mytylschool, aan de Crailoseweg.

Home Blog Websteen als trotse sponsor én deelnemer van de Rabobank Trappenbergloop 2017