Wij werken vanuit huis en zijn daarom telefonisch minder goed bereikbaar. We vragen je om, indien mogelijk, per e-mail via support@websteen.nl contact met ons op te nemen.
Direct contact: 035 - 52 51 676 / info@websteen.nl
|

Wil jij een professionele webshop laten maken?

Nog steeds is er sprake van een enorme stijging van online winkelen. Het aantal webshops in Nederland is de afgelopen tien jaar zelfs meer dan verzesvoudigd, blijkt uit door het CBS gepubliceerde cijfers. Tegenwoordig doen veel mensen hun aankopen online omdat dit snel en gemakkelijk is. Verkoop jij je producten online? Dan is het belangrijk om een webshop te hebben die goed werkt, gebruiksvriendelijk is en betrouwbaar overkomt. Met een professionele webshop kun je de bezoekers beter verleiden tot het doen van een online aankoop.

Websteen denkt met je mee

Naast het bouwen van websites voor bedrijven en organisaties maakt Websteen regelmatig ook webshops voor grote én kleine ondernemers. Heb jij al een tijdje het idee om online te gaan verkopen of heb je al een fysieke winkel en zou je willen uitbreiden door je producten ook online aan te bieden? Geen probleem, Websteen denkt graag met je mee over de mogelijkheden. Je bent van harte welkom op ons kantoor in de Blaricummermeent, aan de rand van Huizen.

Jouw webshop laten maken door Websteen

In een vrijblijvend kennismakingsgesprek leren we je beter kennen en formuleren we gezamenlijk online doelstellingen. Er wordt een duidelijk plan van aanpak gemaakt, waar de rest van het team van Websteen mee aan de slag kan. Jouw nieuwe webshop is conversiegericht waardoor jij het meeste uit je bezoekers kunt halen. De inhoud en producten in je webshop kun je zelf eenvoudig beheren door ons zelf ontwikkelde en zeer gebruiksvriendelijke Content Management Systeem.

Een webshop van Websteen:

  • trekt veel bezoekers;
  • is altijd conversiegericht;
  • werkt goed op mobiele apparaten;
  • sluit aan bij jouw wensen;
  • heeft een eigen CMS;
  • wordt goed gevonden in Google;
  • laat jouw online omzet stijgen.

Deze bedrijven hebben al een webshop laten maken door Websteen

HomeWebshop laten maken